неділю, 5 липня 2015 р.

Що таке гірський карпатський мед



Карпатський гірський мед – це ексклюзив. У Карпатах є дуже мало пасік, котрі можуть в значних об’ємах постачати гірський мед. Тому ця рідкість в продаж надходить не часто та у невеликих об’ємах. Цей унікальний високогірний продукт високо цінується, бо володіє багатим вітамінним складом та екологічною чистотою, оскільки промислових підприємств у горах практично немає. Гірський мед крім приємного квіткового аромату, ще має дуже високі смакові властивості, на відміну від всіх інших сортів меду. Смак гірського меду нагадує фруктовий, з яскраво вираженим квітковим запахом. Він вважається найсмачнішим і найпахучішим медом. Мед гір має свої відмінності в залежності від місцевості і часу збору. Як правило при правильному зберіганні він дуже довго залишається текучим.
Гірський мед рекомендують людям, які потребують відновлення сил, а також дітям для зміцнення імунітету. Він здатний не тільки внормалізовувати процеси організму, а й виводити токсини і солі. У високогірному меді особливо багато вітаміну А та каротину.
Загалом натуральний мед прямо з пасіки дуже корисний для людини, а високогірний мед має в декілька разів сильнішу стимулюючу дію для людського здоров'я. Його фармакологічний ефект пояснюється вмістом біокаталізаторів, таких як калій, магній, кальцій, залізо, глюкоза, фруктоза, ензими, фітонциди та інші біоелементи.
Кожен окремо взятий мікроелемент, що входить до складу меду, активно впливає на певні органи людського організму. Залізо необхідне для нормальної роботи кісткового мозку і бере участь у функції кровотворення. Нормальний вміст кальцію і калію в організмі забезпечує стабільну роботу серця. Магній потрібний для нормальної діяльності нервової та імунної систем. Марганець забезпечує синтез вітаміну С, і т.д.
Мед з гірських трав корисний при лікуванні атеросклерозу, при анемії, що супроводжується запамороченнями і слабкістю, при хворобливих відчуттях в горлі, для заспокоєння нервової системи і лікування безсоння, при захворюваннях печінки і катарі шлунка, а також при підвищеній секреторній діяльності щитовидної залози. Та й загалом мед має антимікробні та антисептичні властивості.
Окрему увагу слід звернути на зберігання меду. Оптимальні умови – це темне приміщення, стабільна температура в межах 8-20 °С та нормальна вологість. Біоактивна дія меду на людський організм припиняється при перебуванні меду на сонячному світлі протягом 48 год, мед стає просто цукровмісним сиропом. Тому люди повинні ставити собі запитання: «А що я купую в магазині чи на базарі – мед чи сироп за ціною меду?» Розумію, що покупець хоче знати, що купує не «кота у мішку», і бачити товар. Вихід один: знайти пасічника, котрий би постачав якісний живий мед за принципом «з пасіки додому».
Тому представляю увазі поціновувачів вишуканого меду пасіку родини Зазуляк «МЕDОГОРИ™», котра знаходиться у Сколівському районі Львівської області у самому центрі Карпат біля перевалу, що веде на Закарпаття. На даний момент можна замовляти гірський карпатський мед.
1-2 л по 120 грн, 3-5 л по 110 грн, 6-10 л по 100 грн, більше 10 л по 90 грн

Немає коментарів:

Дописати коментар